Jdi na obsah Jdi na menu
 


Terapie barvou

Malování s andělskými průvodci

Energetické zářiče, harmonizační  obrázky

Člověka celým životem provázejí barvy, jejich vyzařování na nás má nesmírný vliv a ovlivňuje  jemné struktury naších jemnohmotných těl, zároveň působí na celou řadu pochodů v našem fyzickém  těle.  

Barvy kolem nás mají  nesmírnou schopnost harmonizovat nejen náš organizmus, ale i prostředí ve kterém žijeme, pracujeme, spíme . Každá z těchto našich každodenních činností upřednostňuje jinou barevnou kombinaci. 

dscn6921.jpg

 

Každý z nás si uvnitř sebe nese stejný Božský paprsek Božího světla. A tak jako listy vyrůstající z jednoho stromu jsme i my napojeni na stejný Zdroj a navzájem se ovlivňujeme. Naše energie je ovlivněná místy, v nichž se pohybujeme, lidmi se kterými se stýkáme a myšlenkami, kterými se nejčastěji zaobíráme. Nerovnováha vzniká z různých důvodů a může vést od psychických potíží (depresí) až k potížím zdravotním diagnostikovaných na fyzickém těle jako nemoc.

 

Nedostatečné nebo extrémní vyzařování energetických center člověka - čaker může být harmonizováno barevnou terapií

 Každá ze sedmi barev slunečního spektra dodává vibraci do příslušné čakry a tím současně ovlivňuje a léčí fyzické tělo i psychiku.

 

Blahodárné působení barev na energetický systém umocní meditace s obrazem.

Obrazy jsou malovány intuitivně technikou automatické kresby v mimosmyslovém vnímání.

 

Již staré civilizace a kultury jako třeba Egypťané či Číňané, užívaly barvy pro léčebné účely. Účinky barev podle těchto starobylých metod pomáhaly zklidňovat, zmírňovat nemoci, pomáhaly při léčbě bolestí nebo naopak stimulovaly tělo a mysl, zvyšovaly energii a pod.

Takovýmto postupům se říká chromoterapie a zahrnuje v sobě kromě působení barev, také světlo jakožto léčebný prostředek

letak-3.png

 Každá barva světelného spektra je nositelem řady nonverbálních sdělení a přirozeným zdrojem energie pro všechny organismy.Nese v sobě nekonečný zdroj informací pro naše informační pole, které jsou schopny svým vyzařováním ovlivnit léčivě jak tělesnou tak i duchovní rovinu našeho bytí. Barvy mohou stupňovat životní energii, podpořit zdraví, zlepšit náladu, ale také naopak mohou na nás působit negativně a depresivně.


Nedostatečné nebo extrémní proudění energie v čakrách - energetických centrech má vliv na fyzický i psychický stav organismu.

 

 Vše co se promítá do fyzického těla člověka se nejprve objevuje v auře, nejdříve jako nevyváženost, později jako porušení energetického proudění, nebo vytváření špatných postojů, které se následně promítají v těle jako fyzické bolesti a nemoci.

 

V auře se nám problém objevuje s několikaletým předstihem.

Energetická kvalita aury se dá posílit prací s barevnými energiemi. 

Obrazy jsou prostředníky mezi hmotným a duchovním světem, umožňují přenos informací a energií do jemnohmotných těl člověka, kdy každá z barev celého barevného spektra má své specifické léčivé účinky.

dscn1784.jpg

Energie barev posiluje a harmonizuje organismus, upravuje zdravotní stav, zlepšuje náladu, navyšuje energii organismu, léčí, uklidňuje..........

Jedním slovem by se dalo říci, že energie barev pomáhá řešit problémy.

dscn1830.jpg

Obrázky působí na vše kolem sebe jako harmonizátory prostředí ve kterém se pohybujeme, působí na jemnohmotná těla všech živých organismů  a to nejen  na lidi, ale i zvířata, rostliny atd. 

Obrázky mohou být použity při řešení konkrétních životních situací člověka, pro kterého jsou určeny, nebo řešení zdravotních problémů ať fyzických nebo psychických.