Jdi na obsah Jdi na menu
 


Galerie obrázků

Tyto obrázky vznikají za spolupráce hmotného a nehmotného světa a jsou důkazem, že naše duše stále hledají a dychtí a jsou zde bytosti, které jsou ochotné nám pomoc  pokud je o to požádáme.

Obrázky malované anděly můžeme použít jenom tak pro radost nebo pro svůj duchovní rozvoj. Chceme-li poznat svého duchovního průvodce, potom se obrázky velmi dobře využívají jak při meditacích, tak i když hledáme odpovědi na určité otázky.

 

 

dscn6887.jpg

 

Každý z nás si uvnitř nese stejný Božský paprsek Božího světla.

Obrazy vyzařují energie, která je jimi přiváděna do jemnohmotných těl člověka. Jednotlivé barevné paprsky mají zcela specifické léčivé účinky.

Barevná energie posiluje zdravotní stav, harmonizuje organismus, zlepšuje náladu, léčí...

 

11.jpg

 

Andělé s námi pracují, aby navýšili vibrační frekvence našich těl. Děláme to proto, abychom udrželi krok s rychle rostoucí vibrační frekvencí celé země. Zvyšující se vibrační frekvence způsobuje, že se snižuje naše hustota a my jsme tak vnímavější k vyšším a jemnějším frekvencím andělské říše. Roste naše intuice, kreativita a přirozená energie.

Naše energie je ovlivněná místy, v nichž se pohybujeme, lidmi se kterými se stýkáme a myšlenkami, kterými se nejčastěji zaobíráme.

 

Přeji Vám příjemný zážitek z procházky po krajině naší duše.

Věřím, že i vás osloví poselství ukrytá v našich společných obrázcích.

A protože andělé plní naše přání, stačí si jen přát.

 

 

Rubriky

archandělé

Příspěvků: 0

energetické zářiče

Příspěvků: 0

mandaly č. 16 - 30

Příspěvků: 0

mandaly č.1-15

Příspěvků: 0

obrázky č.1 - 25

Příspěvků: 0

andělé

Příspěvků: 0

duchovní pomoc

Příspěvků: 0

partnerské vztahy

Příspěvků: 0