Jdi na obsah Jdi na menu
 


diagnostika aury - osobní - ukázka


 

renata-aurajpeg.jpg

 

 

Diagnostika aury - Renata 34 let

Pohled zepředu

Po ženině levé straně se objevuje jakoby černá masa , jsou to negativní vlivy prostředí, ve kterém se žena pohybuje. Žena levou nohou stojí v této černé mase. Negativní vlivy prostředí se mohou v budoucnu projevit na fyzickém těle jako zdravotní problémy s levou ledvinou a levou plící.

Vpravo vedle ženy se v auře objevil duchovní průvodce stříbřitomodré barvy. Vlevo zhora do aury proudí kanál zelené léčivé energie, žena ale stojí mimo tento kanál.

Kolem krku se objevil modrý obojek lemovaný černou krajkou. Problémy s 5.čakrou, způsobuje současně žijicí člověk. Může se projevují se  chrapotem a neustálým kašláním. Přetíženost krční páteře a její bolesti, zejména na pravé straně způsobují přivtělené duše zemřelých, které jsou v současné době u ženy.

Vlevo na úrovni ucha se objevuje anděl léčitel zelenožluté barvy a na pravé straně anděl světle zelené barvy. V kanálu zelené energie se objevil barevný totem – symbol a připomínka minulých šamanských životu. V současné době se připomínka těchto šamanských životů může projevit jako kouření, užívání omamných látek, tetování popřípadě piercing.

Sezhora do aury proudí tok fialovo růžové energie. Barva aury je fialová. Vpravo nahoře se objevují informace z astrální sféry v současnosti jsou ještě mimo auru.  Nad hlavou se objevila poklička z rozumu a logiky , kterou si žena sama vytvořila.

Pro ženu je  vhodné doplnit žlutou barvu jako radost ze života (představit si žlutý stan a vlézt si do něj, koupit žlutou deku k televizi nebo žlutou kačenku do vany) a barvu světle zelená léčivou a zelenomodrou.