Jdi na obsah Jdi na menu
 


Andělské léčivé obrázky

Léčivé obrázky

Tyto obrázky vznikají za spolupráce hmotného a nehmotného světa a jsou důkazem, že naše duše stále hledají a dychtí po poznání, a že jsou zde bytosti, které jsou ochotné nám pomoci  pokud je o to požádáme.

Obrázek je vždy originál malovaný pro konkrétního člověka dle data narození.

Obrazy jsou malovány intuitivně technikou automatické kresby v mimosmyslovém vnímání a s podporou andělských bytostí.

Andělé s námi pracují, aby navýšili vibrační frekvence našich těl. Dělají to proto, abychom udrželi krok s rychle se měnící a rostoucí vibrační frekvencí celé země. Zvyšující se vibrační fregvence způsobuje, že se snižuje naše hustota, a my se tak stáváme vnímavější k vyšším a jemnějším fregvencím andělské říše. Roste naše intuice, kreativita a přirozená energie.

 

dscn6908.jpg

 

Z obrazů vyzařuje čistá andělská energie a jsou v nich ukrytá poselství, která se postupně rozkrývají na těch nejemnějších úrovních naší duše.

Doufám, že i Vás osloví poselství ukrytá v našich společných obrázcích.

 

andel-pro-slonovou-2.png

 

Obrázek je vždy originál malovaný pro konkrétního člověka dle data narození.

Osobní léčivý obrázek je vytvořen pro pomoc řešení konkrétních zdravotních problémů, ať fyzických či psychických, nebo pro řešení různých životních situací.letak-a5-2.png

Obrazy malované s anděly vyzařují čistou energii, lásku, klid, harmonii. Působí na lidský organismus tak, že spouští samoléčivý proces těla. Dodávají člověku nadhled a vedou ho k pochopení souvislostí.

Obrázky působí na vše kolem sebe jako harmonizátory prostředí, ve kterém se pohybujeme, působí na jemnohmotná těla všech živých organismů a to nejen na lidi, ale i zvířata, rostliny atd.

Pokud potřebujeme upravit prostředí v zaměstnání, ale nemáme možnost obrázek někam vystavit, nevadí. Velmi dobře působí i ze šuplíku našeho pracovního stolu. Energie, která z andělských obrázků vyzařuje, si najde svou cestu a působí.

Obrazy malované anděly můžeme použít jenom tak pro radost nebo pro svůj duchovní rozvoj. Chceme-li poznat svého duchovního průvodce,nebo když hledáme odpovědi na určité konkrétní otázky. Potom se obrazy velmi dobře využívají při meditacích.


dscn6283.jpg